Kerst vier je bij de Wormshoef
Beide kerstdagen zijn wij vanaf 16:00 geopend voor diner.
Voorgerechten
6.95
Champignonsoep
- heerlijk romig van smaak
7.25
Zoete aardappelsoep
- met Serrano ham chips
13.50
Steak tartar
- met pompoen, een krokant van zuurdesem en Pecorino
13.50
Carpaccio de Wormshoef
- met Parmezaan, pijnboompitten en basilicum-honing-mosterddressing
13.95
Wildzwijn pastrami
- met mango chutney, gedroogde cranberries en rood fruit
10.50
Champignons en toast
- gebakken champignons in groene kruiden en knoflook. Geserveerd met toast
12.95
Trio van zalm
- zalmbonbon, zalmtartaar, zalmrolletje gevuld met kruidenkaas
11.50
Roodloof salade
- met stoofpeer, walnoot en balsamicodressing
Hoofdgerechten
21.50
Lunterse deurmat
- peperschnitzel met een poespas van gebakken champignon, paprika en ui
- ook zonder poespas te bestellen
20.95
Kip op ’n stokkie
- gemarineerde kipfilet overgoten met satésaus en afgemaakt met seroendeng en een gebakken ei. Geserveerd met cassave en komkommersalade
24.50
Kogelbiefstuk
- op de houtskool gegrilde kogelbiefstuk met pepersaus, truffel-roomsaus of rode portsaus
23.95
Wildstoof
- gestoofde wildzwijn wang in bockbier en geserveerd met rode kool
26.50
Hertenbiefstuk
- geserveerd met rode portsaus
22.50
Varkensrollade
- gevuld met abrikozen en pruimen geserveerd met een truffel roomsaus
23.75
Heilbot papilotte
- heilbot met groene kruiden en Parmezaanse kaas in een jasje van filodeeg. Geserveerd met een romige mosterdsaus
23.50
Zeebaars
- met paella en een frisse antiboise
19.95
Risotto
- met tomaat en afgemaakt met Burrata
19.50
Portobello
- Portobello’s gevuld met champignon, prei, pesto en gegratineerd met kaas
Hoofdgerechten worden geserveerd met huysgemaakte appelmoes, Roseval aardappeltjes , salade, friet en mayonaise
Desserts
7.25
Dame blanche
- vanilleroomijs met slagroom en chocoladesaus van pure chocolade
17.50
Grand dessert
- plankje met verschillende kleine desserts voor 2 personen
7.50
Cheesecake
- van witte chocolade en afgemaakt met bosvruchten couilis
6.95
Wentelteefjes
- met een bolletje kaneelijs
7.50
Crème brûlée
- met laagjes suikerbrood en geserveerd met appelcompote
9.95
Kaasplankje
- geitenkaas fenegriek, boeren truffel, Hollandse blauwaderkaas, Comte, vijgenbrood en dips