U verblijft in ons hotel en wilt ook graag dineren? Dat kan! Onze keuken is tussen 12.00 uur en 20.00 uur geopend voor onze hotelgasten. U kunt tot 19.30 uur uw bestelling doorgeven en wij zullen het naar uw kamer brengen als uw bestelling klaar staat. Tevens zorgen wij ervoor dat uw kamer voorzien is van het juiste meubilair, zodat u heerlijk op uw kamer kunt genieten van uw bestelde gerechten!
Lunch
Uitsmijters
7.50
Naturel
8.00
Boerenham of jong belegen kaas
8.50
Boerenham en jong belegen kaas
9.50
Boerenomelet
met champignons, paprika en ui. Uit te breiden met boerenham en /of jong belegen kaas.
boerenham of jong belegen kaas +0.50
boerenham en jong belegen kaas +1.00
Diversen
7.95
2 kroketten met brood
ambachtelijke rundvleeskroketten
7.25
2 kroketten met friet
ambachtelijke rundvleeskroketten
11.25
Carpaccio de Wormshoef
met Parmezaan, pijnboompitten en honing-mosterd-basilicum.
17.95
Carpaccio de Wormshoef ”Grande”
Extra groot en extra lekker!
Soep
6.00
Mosterdsoep met zalmsnippers
ook vegetarisch mogelijk.
6.00
Erwtensoep
heerlijk huysgemaakt
6.00
Champignonsoep
met boerenham
Broodjes. Keuze uit wit of bruin Frans vloerbrood.
9.50
Carpaccio
belegd met de lekkerste carpaccio van de omgeving. Met Parmezaan, pijnboompitten en honing-mosterd-basilicumdressing.
9.75
Zalmtartaar
verse Schotse zalm met appel en rode ui
7.50
Balgehakt
van de lokale slagerij Visser. Heerlijk met jus.
Maaltijdsalades
13.50
Carpaccio
heerlijk met Parmezaan, pijnboompitten en honing-mosterd-basilicumdressing
13.95
Zalmtartaar
verse Schotse zalm met appel en rode ui
Diner
Voorgerechten
6.00
Mosterdsoep met zalmsnippers
ook vegetarisch mogelijk
6.00
Champignonsoep
met boerenham
11.25
Carpaccio de Wormshoef
met basilicum-honing-mosterddressing
9.95
Griekse salade
met feta, olijven, paprika, komkommer en olijfolie
11.50
Zalmcarpaccio
van verse Schotse zalm met kappertjes, lente ui en mosterd-dilledressing
Hoofdgerechten
18.95
Lunterse deurmat
peperschnitzel met gebakken ui, champignons en paprika
17.95
Lunterse deurmat zonder poespas
peperschnitzel met saté-, peper- of roomsaus
18.95
Spareribs
normaal, pittig of extra pittig
9.95
Stamppot met rookworst of een balgehakt
keuze uit zuurkool, boerenkool of hutspot. Het wordt geserveerd met jus, zilveruitjes, augurk en spekjes.
16.95
Kip op ’n stokkie
gemarineerde kipfilet overgoten met satésaus en afgemaakt met seroendeng en gebakken ei. Geserveerd met cassave.